добре дошли в моето уеб сайтче - опит за информационно място в нета..

Темите

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ние Сега (2009)

Можем ли всички да управляваме? „Ние Сега” разглежда „потребителското” участие и възможността то да промени начина, по който се управляват страните. Филмът разказва историите на интернет мрежите, чиито радикални самоорганизирани структури заплашват да променят материята на управлението завинаги.
„Ние Сега” проследява: Ебсфлийт Юнайтед, футболен отбор, притежаван и управляван от феновете си; Зопа, банка, в която всички са мениджъри; Кауч Сърфинг, голяма онлайн мрежа, чиито членове споделят домовете си с непознати и други хоризонтални интернет инициативи и платформи.
Изпрати
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Домашна паста за зъби

 By bgzdrave юни 20, 2012

Всички съставки на тази рецепта са с изключително полезно действие не само върху зъбите, но и като цяло върху цялата устна кухина.

Ето и точните пропорции:

 • 1 лъжичка хума
 • 1 лъжичка зехтин
 • 5 капки етерично масло от мента
 • 1 лъжичка стрит на прах карамфил (подправката от карамфилово дърво, а не цветето) 
 • няколко капки розова вода за получаването на кремообразна консистенция

  Всички съставки се разбъркват добре в порцеланов или стъклен съд, като в никакъв случай не се използва метална лъжичка. Аз използвах празна стъклена опаковка от крем за лице и дървена лъжичка. След това с нежни масажни движения – с четка или с показалец, почистваме зъбите, езика, небцето, венците и изплакваме добре.

  Пастата има доста по-различен вкус, отколкото сте свикнали. Леко стипчива, но оставя много приятен аромат в устата. Не е токсична, но е желателно да не се гълта, не съдържа флуор, не е тествана върху животни, съдържа само природни съставки, които имат следното действие:

  Хума - има свойството да поглъща токсините и микробите, да привлича към себе си гнойта от нездравата тъкан, да почиства абцеси, рани и язви.

  Зехтин - известни са многобройните му лечебни ефекти, но конкретно за зъбите действа избелващо.

  Карамфил - има болкоуспокояващо и антисептично действие, освежава дъха и има противовъзпалителен ефект в зъбната кухина.

  Ментово масло – действа антисептично, бактерицидно, противопаразитно, разхладително и освежаващо.Използва се за профилактика на пародонтоза и възпаление на венците.

  Карамфилът изветрява бързо, така че по-добре да се прави количество за 3-4 дни и да се държи в затворен стъклен съд, иначе изсъхва.

  източник:Земя на заем-Мери


Изпрати
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MMS - Master Mineral Solution BULGARIA

Българският сайт за ММS - Път към Истинското Здраве и Щастие


Добре Дошли!
Здравейте и добре дошли на всички, които търсите своя път, към истинското здраве и щастие! Казвам се Светослав Стаматов и изградих този сайт, за да направя достояние на всички, безценната информация за лечение чрез Хлорен Диоксид.

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби свързани с употребата на който и да е, от споменатите продукти. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.

ЗА КОНТАКТИ:
СВЕТОСЛАВ СТАМАТОВ
Тел - 0889/395 350; 0877/395 350
Mail - info.mmsbulgaria@gmail.com
Skype - mms.bulgaria
Facebook

- - - - - - -

http://silnibg.blogspot.com/2012/02/mms.html

Няколко филма интервюта с Джим Хъмбал и историята на MMS преведени на български.

Изпрати
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Болки в гърба

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Внимание: Незабавно спиране на болките в гърба, ставите и при шипове!

Вие работите дълго време на компютър, не ходите по няколко километра на ден и имате болки в гърба, раменете, кръста, врата или краката.


                                                                               Познахме ли?

Знаете ли, че има сигурен и изпитан начин тези болки да изчезнат на секундата?

Това е SPONDY GUARD – Трипластови магнитни пластири за облекчаване на дискомфорта в гърба, врата, раменете, кръста и краката.

SPONDY GUARD е създаден с 25 китайски билки чрез уникална традиционна техника за преработка и модерна биологична технология, която осигурява ефективно облекчаване на болката до 24 часа.

Това е крайният срок, иначе ефектът се усеща веднага!

Съставките са затоплящи, което подмага за облекчаването на болките в гърба, ставите и мускулите.

Пластирите SPONDY GUARD подпомагат и подобряват микроциркулацията на кръвта при проблемни състояния, свързани със ставите и гръбначния стълб.


                                                                     В кои случаи помагат пластирите:
шипове, артрит, ревматизъм, плексит,
проблемни състояния, свързани със ставите и гръбначния стълб,
възпалени нерви и постоянна преумора,
скованост и дискомфорт в ставите, причинени от простуда и влага,
износване на ставния хрущял,
ревматоидни болки в гърба и ставите,
болки в кръста и краката,
изтръпване на сухожилия и кости,
конвулсии на крайниците, периартрит, ишиас,
различни травми, изкълчване, навяхване и др.

“Работата ми изисква часове пред компютъра всеки ден. Пластирите премахнаха болките в гърба ми на секундата. От тогава нямам никакви грижи, свързани с многото работа или седенето.” /Иван Чолаков, компютърен специалист/

Поръчайте сега на тел.: 0896 859 767, 0898 543 752, или по мейла – info@nakolenki.com

СПОНДИ ГАРД е по формула на китайски народен лечител, имаща силен и мигновен ефект върху костни болки, болки в гърба, ревматизъм и др. Продуктът е от чисти екстракти от растителни есенции и супер еластична материя, което го прави ефективен, мек и с дълготрайно действие. Пластирите са изключително удобни и лесни за употреба. Затоплят проблемната зона на тялото, прилепват плътно и въздействат директно на засегнатите участъци.

За 32 лева с включена доставка получавате 6 необикновени пластира, които могат да ви освободят от болките незабавно, а и да помогнат и на вашите близки!
При поръчка на две кутии СПОНДИ ГАРД заплащате 58 лева, или спестявате 6 лева!
При поръчка на три кутии цената е 84 лева, или спестявате 12 лева!
При поръчка на 4 кутии цената е 110 лв. В този случай спестявате 18 лева!

Поръчайте на тел.: 0896 859 767, 0898 543 752, или по мейла – info@nakolenki.com. Плаща се при доставката!

“Пластирите премахнаха мои дългогодишни болки в гърба, при това за отрицателно време. Още в първите десетина минути почувствах облекчение, а на втория ден напълно изчезнаха!”


Как се употребяват медицинските пластири?
Преди нанасяне на лепенката почистете и подсушете кожата. Премахнете двете защитни покрития (бяло – външно и жълто – вътрешно), притиснете хубаво към кожата и залепете;
Болезнената област трябва да бъде напълно покрита, като поставите магнита в средата на пластира така, че да бъде насочен към центъра на болката;
След два дни отстранете лепенката, повдигайки единия ъгъл, за да я отлепите. След това можете да сложите нов пластир чак на петия ден, ако все още има нужда;
Една опаковка с шест пластира е достатъчна за един месец или повече в зависимост от степента на болките в гърба и факторите, които я предизвикват.

25 Responses to “Внимание: Незабавно спиране на болките в гърба, ставите и при шипове!”

Изпрати
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Делфините като паралелна цивилизация

Делфините са разумни животни. Нови аргументи в полза на тази хипотеза дават последните изследвания на учени от университета в Пенсилвания.

От доста дълго време, експерти изучават езика на делфините и са постигнали потресаващи резултати. Известно е, че звуковите сигнали възникват в носните канали на делфините по време на преминаването на въздуха от там. Установено е, че животните използват 60 основни сигнали и пет нива на тяхното съчетание.

Делфините са в състояние да създадат „речник“ с обем от 1012 „думи“! Едва ли Делфините използват толкова много „думи“, но и броят на техните сигнали е впечатляващ – около 14 000 За сравнение: същото количество думи са речниковия обем на човека. Обикновените хора ползват в общуването си 800-1000 думи.

Сигналът при делфините, ако го превърнем в човешки език, е един вид йероглиф, което означава повече от една дума. Наличието на език при делфините, който по сложността си превъзхожда този на хората е истинска сензация.

Редки способности

Природата понякога измисля невероятни пъзели. И един от тези пъзели без съмнение са делфините. Въпреки факта, че те често живеят пред очите на човека, ние знаем много малко за тях. Но дори и това, което малко се знае за тези животни е невероятно. Делфините имат наистина невероятни способности. И то толкова невероятни, че американецът Джон Лили, който е проучвал мозъка им в университета в Пенсилвания, нарича делфините „паралелна цивилизация.“

На първо място, огромна изненада у изследователите предизвикват размера и структурата на мозъка на делфините. Изследователи от Университета на Пенсилвания разгледали животното с ядрено-магнитен резонанс и видели, че устройството на нервната система на делфините е толкова съвършена, че понякога изглежда като че ли е по-добре развита, отколкото при хората.

„Мозъкът на делфина – казва професор Лаела Сай – тежи 1 700 грама, с 350 грама повече от мозъка на възрастен мъж. Мозъкът на делфините по сложност не отстъпва на мозъка на човека. Общият брой на нервните клетки в мозъка на делфините е по-голям, отколкото при хората. Преди това учените смятали, че мозъкът на делфините е толкова голям, тъй като нервните клетки не са толкова плътни като при хората. Въпреки това се оказало, че няма никаква разлика в плътността. Вярно е, че мозъкът на делфините прилича повече на сфера, за разлика от мозъка на хомо сапиенс, който е малко по-сплескан. При делфините има асоциативни области на кората на главния мозък, които са идентични с човешките. „Това косвено показва, че делфините може да са разумни“ – смятат специалисти по морска биология.

Биолози, които провеждали експериментите с делфини били изненадани да забележат, че често морските обитатели започвали да контролират хода на експеримента и нейните организатори – творческата енергия на се предавала на делфините, а те предлагали на експериментаторите да усложняват и променят задачите, при което учените неочаквано забелязали, че самите те са се превърнали в експериментален модел за делфините , който се опитвали да си разменят ролите с тях. Така че кой кого е изучавал?

sources:
http://ednodete1.blog.bg/drugi/2012/08/26/delfinite-kato-paralelna-civilizaciia.992037
http://nepoznato.energetika-bg.com/2010/10/delfinite-kato-paralelna-tsivilizatsiya/
Изпрати
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Networking Engineer's musings: Install 100 computers in an hour or build a network

http://networking-freak.blogspot.com/2010/04/install-100-computers-in-hour-or-build.html

Monday, April 19, 2010 Install 100 computers in an hour or build a networkWe can Stand 100 of computers in an hour in network by using multiple Windows Imaging programs. Which is always recommended by MNCs or many system Brands.


This programs can be used to clone the Hard Drive which results in instant installation of the Computer.For that you need to attach 2 Hard Disks. 1st is source and 2nd is destination.

Two of them are :-
1)
Norton GHOST 2003(Ghost is a software that can clone (copy) the entire contents of a hard disk to another computer's hard disk or to storage media or can creates the image of the windows)
Click HERE to download the setup for Norton Ghost 2003 . You can follow these screen shots to create an Image of Windows.
In this Figure there is 3 options in -
local -> Disk:- to Dis
k
is used to for by which we can clone the whole Hard drive or we say it Disk to Disk copy.
To Image is used to create the WINDOWS Image
From Image
is used to Recover the Windows Image
.
Select the source Drive.
Select the Destination Drive.
Select partition details
Click yes to proceed
After finishing the process Click to Reset computer.

As I discussed earlier this software can also be used to create an WINDOWS image which saves in .GHO extension and can longer be used for WINDOWS Recovery.

2.) Acronis True Image(is a disk imaging software, developed by Acronis, that creates backups and recovers PC systems)
we use it to Restore your PC from an image. Recover what you need, be it your entire system, a critical file, or application settings.

Click HERE to download the setup for Acronis True Image .
As like Ghost you can clone the Hard Drive or can create an WINDOWS Image by using bootable CD and by installing this software in WINDOWS.

HERE is the PDf file which collects all the features of Acronis and the steps we need to follow to use it for recovery and backup process.
D310217Fd01

GHOST VS ACRONIS :- As per my experience i generally proffered the Ghost because there is no chance for curruption of .GHO file( backup File) While in Acronis sometime images become corrupt and can't be use longer. Ghost takes less timing to create image or to restore in compare of Acronis.
But the only benefit of acromins in compare of Ghost is We can Backup a single file as i mentioned earlier in its feature and we can go for incremental and Differential backup also.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Декодиране на 'маймуняци' от кирилизиран неправилно сайт....

Декодиране на 'маймуняци' от кирилизиран неправилно сайт....

http://2cyr.com/decode/?lang=bg


AUTOMATIC CYRILLIC CONVERTER


Convert how:Automatically, into KOI8DOS866WIN1251MACISO8859-5TRANSLIT
Manually, from WIN1251KOI8DOS866MACISO8859-5TRANSLIT RUSTRANSLIT UKR into KOI8DOS866WIN1251MACISO8859-5TRANSLIT
Convert what:Text below
Local file:
URL:
Enter text:
Extras:Set output encoding Translit off Translit on

README, of sorts


Version 1.0.0, 15 Nov 2002
Copyright © 1998-2002 by Stefan Mashkevich
Изпрати
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Уебсайт в alle.bg